Stäng

RRD Easyrider + Quest V2

RRD Easyrider + Quest V2
RRD Easyrider + Quest V2RRD Easyrider + Quest V2RRD Easyrider + Quest V2RRD Easyrider + Quest V2

Bräda RRD Easyrider

Rrd Easy Rider Softskin Y25

Mer info

Rrd Easy Rider Softskin Y25

 

Beskrivning

Klassiker. RRD Easyride är väldigt robusta och lättseglade startbrädor. Längd och bredd på dessa brädor gör att man kan använda lite mindre segel, vilket gör det enklare i början. Easyride är perfekt startbräda för hela familjen. Finns i tre storlekar där den minsta är riktigt sportig medans den största är extremt stabil och lättseglad.

Hela brädans däck är täckt med EVA som gör det mjukt att stå på och som förhindrar skavsår när man klättrar upp på brädan. Centerbordet underlättar höjdtagning i icke planingsvind. Finns i tre olika storlekar. Där mediumstorleken på 180 liter rekommenderas till dig som aldrig provat tidigare medans 166 liters brädan är ett bra alternativ för dig som seglat lite tidigare. 

Mer info

Riggpaket Quest V2

Simmer Style Quest V2 Riggpaket

Mer info

Simmer Style Quest V2 Riggpaket


Beskrivning 

Komplett riggpaket perfekt för dig som vill lära dig att vindsurfa eller ha en lätt och lätthanterlig rigg för sommarsurf i viken. Quest är mycket populär hos vindsurfingskolor runt om i världen för sin mix av att vara lättriggad, genomtänkta komponenter och förvånansvärt bra prestanda. En relativt lätt seglare kommer efter lite övning med Questriggen få uppleva sina första oförglömliga planingar.

Riggen består av samtliga tampar som behövs för att sätta ihop riggen, vindsurfingsegel, tvådelad mast, bom, mastfotsadapter och upphalslina.

Glöm inte att köpa mastfot!

Mer info

Mastfot HD Pin

Local Spirit Mastfot Hd Pin

Mer info

Local Spirit Mastfot Hd Pin

Local Spirit Mastfot HD Pin

Mastfot med HD Joint och pininfästning. HD jointen gör mastfoten tålig och är lätt att byta ut. 

Mer info

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
500 kr kvar till fri frakt
Till kassan
Fria byten!
Snabb leverans
Fri frakt över 500 kr* (*Gäller ej varor över 1,5 meter)