Stäng

Extrapersonal Vinter

 

Inför vintern söker vi extrapersonal för arbete på helger och vissa vardagar/eftermiddagar. 

Troligtvis pluggar du på Universitetet eller liknande och vill ha ett roligt extraarbete. Framförallt är det helgjobb men vi har även behov av hjälp vissa vardagar och kvällar samt under jul, mellandagar mm.

Du ska kunna/vilja jobba varannan eller två av tre helger enligt schemaläggning. 

Du har någon slags butiksvana eller försäljningserfarenhet sedan tidigare och erfarenhet hur man tar hand om kunder. Du måste vara intresserad av snowboard, skidåkning utför eller på längden och åka regelbundet så att du lätt kan ta till dig information och lära dig mer om produkterna. Har du åkt i klubb eller på tävlingsnivå är det en stark merit men inget måste.

En positiv inställning och känsla för hur man gör kunder nöjda är viktigt samt att vara beredd att kavla upp ärmarna och hjälpa till att göra butiken attraktiv för våra kunder. 

Under perioden december - april har vi högtryck i butiken och behöver minst 2 extra personer som hjälper till. Surfar, Kitar eller Vindsurfar du kommer även möjlighet finnas till arbete under sommarhalvåret och hänga med ut till stränderna och ha demotester mm. 

Viktigt att du tydligt beskriver dina erfarenheter i backen eller spåret i din ansökan. 

Välkommen med din intresseanmälan och frågor till:

info@skidsport.nu 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
500 kr kvar till fri frakt
Till kassan
Fria byten!
Snabb leverans
Fri frakt över 500 kr* (*Gäller ej varor över 1,5 meter)