Stäng

Vem är surfinstruktör Alex?

Kul att du vill ut och surfa med mig. Så vem är jag undrar du kanske?

Jag har hållit på med alla former av vattensporter sedan jag var liten. Surfing blev mitt allt för ca 10 år sedan efter att ha testat på olika platser i världen. Jag har haft turen att få spendera mina vintrar i Dominikanska Republiken. En önation där surfing normalt bara utövas runt Cabarete som du kanske känner till. Men den vackra ön är fylld av paradisstränder och flera med världsklassvågor, utan en enda människa i vattnet.
Kanske därför har jag utvecklat en lugnare attityd när jag inte har behövt kämpa om vågorna. Det är så jag ser på surfing, ett sätt att känna harmoni mellan kropp, psyke och naturkrafter. Mer än att imponera på andra med svåra trick eller att ta den största vågen vill jag njuta av den underbara känslan i vågenergin. För mig finns det lika många surfstilar som det finns surfare. Det handlar bara om att ha kul. Det finns inga krav, ingen stress. Och gissa vad, jag tycker nästan att surfing i svenska vatten har just detta mer än någon annan stans jag har surfat. Kanske inte lika bra vågor, men en väldigt skön känsla i vattnet.

Surfing kan handla om så mycket mer än att bara stå på brädan. Jag har alltid haft ett stort intresse för surfbrädor. Det har gått så långt att jag har byggt egna och skapat ett kontaktnät med några av världens bästa shapers. Min förståelse för hur en surfbräda fungerar i vattnet går betydligt längre än längd, bredd och volym. Du som går kurs 2 får en genomgång av grundläggande principer som är bra att kunna när du ska välja en bräda för olika förhållanden. Men givetvis hjälper jag också dig som går kurs 1 om du vill skaffa dig en egen bräda efter kursen.

Vi ses i vattnet!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
500 kr kvar till fri frakt
Till kassan
Fria byten!
Snabb leverans
Fri frakt över 500 kr* (*Gäller ej varor över 1,5 meter)