Just nu söker vi personal inför vintersäsongen 

 

Butikssäljare med Längdåkningfokus (Heltid)

Vi söker en serviceinriktad och driven butikssäljare på heltid till vår specialistbutik i Bromma, Drottningholmsvägen 324.

Rollen innebär att bli specialist på vårt längdsortiment och sälja allt från längdskidor, längdpjäxor, valla, längdtillbehör m.m. Ett krav är att du själv har ett stort längdintresse och gärna har åkt eller åker en del själv på fritiden.

 

E-handelskoordinator & Orderhantering (Heltid)

Vi söker en strukturerad e-handelskoordinator som ska ansvara för webb och orderhantering, med arbetsplats på kontoret i Brommabutiken, Drottningholmsvägen 324.

Vår e-handel (Skidsport.nu) växer och vi söker en person som kan hjälpa oss att ta vår e-handel till nästa nivå. För att lyckas i rollen som e-handelskoordinator på Skidsport krävs det att du är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och duktig på att följa upp. Du kommer att ha det operativa ansvaret för alla produkter online och det digitala produktflödet för inleverans. Du kommer att jobba i ett litet team med korta beslutsprocesser och själv ha stor chans att påverka för utveckling.  

 

Säljare Konfektionsansvarig (Säsong)

Vi söker en serviceinriktad och driven butikssäljare som ansvarar för klädavdelningen och kassan i vår specialistbutik i Bromma, Drottningholmsvägen 324.

Du kommer primärt att jobba på golvet och ansvarar för all textil som skidjackor, skidbyxor, handskar, underställ m.m, men ska också kunna stötta på övriga avdelningar vid behov. Du kommer vara delaktig i inköp och få tycka till när det gäller val av sortiment, samt vara delaktig när det gäller att hantera kampanjer och events.

 

Mejla in din intresseanmälan med CV och personligt brev till info@skidsport.nu 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
500 kr kvar till fri frakt
Till kassan
Fria byten!
Snabb leverans
Fri frakt över 500 kr* (*Gäller ej varor över 1,5 meter)