Service snowboard

Här på Skidsport har vi en fullserviceverkstad för både alpinskidor, snowboard och längdskidor. Vi monterar bindningar, reparerar trasiga snowboards och belag, slipar och vallar enligt dina önskemål. Vi får mycket positiv feedback för våra slipningar och vallningar.

I sliprummet står moderna Wintersteigermaskiner samt en Bolt Wax Future II (ung motsvarande Hot Box) med infraröd värme. Infraröd värme får in mer valla i belagen, skadar inte strukturer och belag samt ger ett överlägset resultat.

Du behöver inte boka tid utan är välkommen att lämna in din snowboarden när det passar dig. Normalt är vi klara på två arbetsdagar. I högsäsong, innan lov och stora lopp som Vasaloppet mfl behöver vi ha några extra dagar på oss men du kan alltid hämta skidorna inom 5 arbetsdagar.

 

Att tänka på när du lämnar in din Snowboard:

Då bindningarna inte kan sitta kvar på brädan under slipningen och vallningen måste de monteras bort. Det smidigaste är om du gör det hemma innan du lämnar in den, annars hjälper vi såklart till med detta på plats. Du kommer dock få ta med dig bindningen då vi inte har möjlighet att förvara lösa kundtillhörigheter.   

Valla snowboard

Priser Snowboard           

Slip, valla, kant 699
Valla 399
Kant 249
Montering 299
Express tillägg 199
Slip + kant 499
Ilägg belag 200
Övrigt 299

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
500 kr kvar till fri frakt
Till kassan
Fria byten!
Snabb leverans
Fri frakt över 500 kr* (*Gäller ej varor över 1,5 meter)