Stäng

Service Snowboard

Här på Skidsport har vi en fullserviceverkstad för både alpinskidor, snowboard och längdskidor. Vi monterar bindningar, reparerar trasiga skidor och belag, slipar och vallar enligt dina önskemål. Vi får mycket bra kritik för våra slipningar och vallningar.

I sliprummet står moderna Wintersteigermaskiner samt en Bolt Wax Future II (ung motsvarande Hot Box) med infraröd värme. Infraröd värme får in mer valla i belagen, skadar inte strukturer och belag samt ger ett överlägset resultat.

Du behöver inte boka tid utan är välkommen att lämna in skidorna eller snowboarden när det passar dig. Normalt är vi klara på två arbetsdagar. I högsäsong, innan lov och stora lopp som Vasaloppet mfl behöver vi ha några extra dagar på oss men du kan alltid hämta skidorna inom 5 arbetsdagar.

 

Att tänka på när du lämnar in din Snowboard:

Då bindningen inte kan sitta kvar på brädan under slipningen och vallningen måste den monteras bort. Det smidigaste är om du gör det hemma innan du lämnar in den, annars hjälper vi såklart till med detta på plats. Du kommer dock få ta med dig bindningen då vi inte har möjlighet att förvara lösa kundtillhörigheter.

Valla snowboard

 

Prislista Snowboard

 

Slip, valla & kanter

599:-

Ilägg belag

Från 200:-

Valla

399:-

Planslipning

399:-

Kantslipning

199:-

Montering av bindning (ej köpt hos oss)

199:-

                                                         

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
500 kr kvar till fri frakt
Till kassan
Fria byten!
Snabb leverans
Fri frakt över 500 kr* (*Gäller ej varor över 1,5 meter)